UPOZORENjE RHMZ: Orkanski vetar u košavskom području

Izvor: Večernje novosti, 28.Dec.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENjE RHMZ: Orkanski vetar u košavskom području

Republički hidrometeorološki zavod upozorava građane na jak vetar koji će na jugu Banata dostizati i orkanske jačine od preko 28 m/s Danas će u košavskom području i na planinama duvati jak južni i jugoistočni vetar, koji će povremeno dostizati olujne udare (od 17 do 24 m/s), a na jugu Banata i udare orkanske jačine (preko 28 m/s), upozorio je Republički hidrometeorološki zavod. Pročitajte još: Sutra toplo i suvo, uveče košava Krajem dana i tokom noći ka petku vetar će biti u slabljenju, navodi RHMZ.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UPOZORENJE METEOROLOGA U ovim delovima Srbije danas će duvati OLUJNI I ORKANSKI VETROVI

Izvor: Blic, 28.Dec.2017

Republički hidrimeteorološki zavod izdao je upozorenje da će danas duvati olujni i orkanski vetar u košavskom području...Danas će u košavskom području i na planinama duvati jak južni i jugoistočni vetar, koji će povremeno dostizati olujne udare (od 17 do 24 m/s), a na jugu Banata i udare orkanske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.