UPOZORENJE ZA VOZAČE: AMSS ističe da posebnu pažnju obrate vozači autobusa i kamiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 22:39

UPOZORENJE ZA VOZAČE: AMSS ističe da posebnu pažnju obrate vozači autobusa i kamiona

Apeluju na vozače da dodatno smanje brzinu u šumskim područjima.

Jak vetar u košavskom području stvara probleme vozačima, posebno onim koji upravljaju vozilima sa prikolicom, teretnim vozilima i autobusima, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Povremeno olujnu jačinu vetra treba očekivati na ulazu u Đerdapsku klisuru, na mostovima i nadvožnjacima, ali i na putevima preko planinskih prevoja, poput Čestobrodice, Popadije, Tresibabe i Crnog Vrha. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U šumskim područjima polomljeno granje i opalo lišće predstavlja još jednu opasnost na putu zbog koje vozači moraju dodatno smanjiti brzinu.

Na graničnim prelazima teretna vozila, na izlazu iz zemlje, zadržavaju na Šidu četiri sata, na Batrovcima dva, a na Bačkoj Palanci jedan sat.

Inače, već nekoliko dana u Srbiji duva jak orkanski vetar, tako u je u južnom Banatu dostizao brzinu od čak 100 kilometara na sat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.