UPOZORENJE! Opasnost od POLEDICE, duvaće OLUJNI VETAR! Budite SPREMNI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE! Opasnost od POLEDICE, duvaće OLUJNI VETAR! Budite SPREMNI

Danas se u Srbiji očekuju otapanje snega i kiša, u većini krajeva od 20 do 30 milimetara, negde i preko 40, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod, koji upozorava da bi ujutru i pre podne u istocnim krajevima kiša mogla da se ponegde ledi na tlu.

U košavskom području i na planinama duvaće jak i olujni južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju i sa udarima vecim od 24 m/s.

Jutarnja temperatura od -4 C do dva stepena, a najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dnevna od dva do devet.

I u Beogradu će biti oblačno i vetrovito, povremeno sa kišom. Vetar jak, povremeno i olujni, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko jedan, a najviša dnevna oko pet stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.