UPOZNAJTE PRAVOG FORESTA GAMPA: Čovek koji je pretrčao Ameriku za 114 dana!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZNAJTE PRAVOG FORESTA GAMPA: Čovek koji je pretrčao Ameriku za 114 dana!

Baš kao u čuvenom filmu "Forest Gamp" sa Tomom Henksom u glavnoj ulozi, Svini je prešao ukupno 5.500 kilometara od Los Anđelesa do Bostona

Amerikanac Patrik Svini osvojio je simpatije celokupne svetske javnosti nakon što je pretrčao celu Ameriku od Zapadne do Istočne obale za 114 dana!

Baš kao u čuvenom filmu "Forest Gamp" sa Tomom Henksom u glavnoj ulozi, Svini je prešao ukupno 5.500 kilometara od Los Anđelesa do Bostona.

Za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od Toma Henksa, tj. Foresta Gampa, koji je trčao jer mu se htelo, Svini je trčao kako bi sakupio što više novca za jednu humanitarnu organizaciju koja promoviše trčanje kod dece.

Svini je prošao kroz cilj Bostonskog maratona, koji je trčao tri puta. Za epsko putovanje mu je bilo potrebno 114 dana. On je često trčao potpuno bos.

"Tokom putovanja sam nailazio na puno smeća, ali pronađe se i poneki dijamant. Mislim bukvalno. Pronašao sam pored puta jedan verenički prsten sa dijamantom", kaže Svini i dodaje:

"Razmišljao sam kako se tu našao i prema mojoj teoriji, devojka je verovatno rekla ne pa ga je tip bacio kroz prozor automobila", rekao je Svini za "Business Insider".

Jednom prilikom naleteo je i na tipa koji mu je uperio pištolj u glavu."Prvo sam čuo pucanj, a kada sam se okrenuo on je držao pištolj uperen u moju glavu. Valjda je hteo da me upozori jer sam trčao blizu njegove kuće".

Svini je usput spavao u automobilima svojih prijatelja koji su ga pratili. On je na društvenim mrežama vodio dnevnik putovanja sa fotografijama.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.