UNS:Zašto Ministarstvo još uvek nema državnog sekretara za informisanje?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2021, 13:58

UNS:Zašto Ministarstvo još uvek nema državnog sekretara za informisanje?

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas ponovo odgovor od Ministarstva kulture i informisanja zbog čega još nije izabran državni sekretar u tom ministarstvu.

Takođe, UNS pita i da li je i koga to Ministarstvo predložilo Vladi kao kandidata za državnog sekretara.

"I dalje pitanja važna za medijsku zajednicu, pa tako i sve građane, kao što su konkursi za sufinansiranje medijskih projekata, odnosno ocena projekata i raspodela sredstava, pa i ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << brisanje iz registra novinske agencije Tanjug, prolaze bez državnog sekretara za informisanje", navodi se u saopštenju.

Podsećaju da je prema Akcionom planu rok za "unapređivanje kadrovskih, organizacionih i tehničkih kapaciteta Ministarstva kulture i informisanja" poslednji kvartal prošle godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.