UNS: REM pokrenuo postupke protiv Pinka zbog nasilja i erotskog sadržaja

Izvor: Beta, 14.Jun.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS: REM pokrenuo postupke protiv Pinka zbog nasilja i erotskog sadržaja

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) pokrenuo je dva postupka za izricanje mera protiv televizije Pink zbog sadržaja u emisijama "Zadruga" i "Amidži šou", saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).Kako se navodi u saopštenju UNS-a, u emisiji "Zadruga" prikazane su scene nasilja, a u emisiji "Amidži šou" emitovan je erotski sadržaj u nedozvoljenom terminu, kao i sadržaj u kome je prikazano neprikladno izvodjenje nacionalne himne."Emitovanjem ovih sadržaja na televiziji Pink, kako se stoji na sajtu REM-a, povredjene su odredbe Zakona o elektronskim medijima, Pravilnika o zaštiti dostojanstva ličnosti i Pravilnika o zaštiti prava maloletnika", navodi se u saopštenju UNS-a.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UNS: REM pokrenuo postupke protiv Pinka zbog nasilja i erotskog sadržaja

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Jun.2019

Kako se navodi u saopštenju UNS-a, u emisiji „Zadruga“ prikazane su scene nasilja, a u emisiji „Amidži šou“ emitovan je erotski sadržaj u nedozvoljenom terminu, kao i sadržaj u kome je prikazano neprikladno izvođenje nacionalne himne...„Emitovanjem ovih sadržaja na televiziji Pink, kako...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.