UNS: Ispitati navode o napadu na novinara Dušana Jocića

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Nov.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS: Ispitati navode o napadu na novinara Dušana Jocića

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas od nadležnih da ispitaju sve okolnosti incidenta koji je policiji prijavio urednik sportske rubrike "Narodnih novina" i predsednik Sekcije sportskih novinara Niša Dušan Jocić.

Prema navodima ove sekcije, Jocića je sinoć u hali Čair, pred početak utakmice između "Naisa" i izraelskog "Makabija" fizički i verbalno napao član Upravnog odbora Ženskog rukometnog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kluba "Naisa" iz Niša i odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda Slaviša Mićanović.

Mićanović je za UNS rekao da nije tačno da je napao Jocića, već da je to bila "verbalna rasprava". Jocić nije želo da komentariše dok ne da izjavu policiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

UNS: Ispitati navode o napadu na novinara Dušana Jocića

Izvor: B92, 18.Nov.2017

Beograd -- Udruženje novinara Srbije traži od nadležnih da ispitaju okolnosti incidenta koji je policiji prijavio urednik sportske rubrike "Narodnih novina" Dušan Jocić...Kako navode, njega je u petak uveče u hali Čair, pred početak utakmice između "Naisa" i izraelskog "Makabija" fizički i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.