Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2023, 11:56

UNDP objavio konkurs za dodelu grantova za projekte, prijave do 10. oktobra

Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) je u partnerstvu i saradnji sa Vladom Srbije raspisao javni poziv za učešće u Izazovu namenjenom privatnim i javnim preduzećima, univerzitetima i istraživačkim institutima, koji će biti otvoren do 10. oktobra, saopšteno je danas iz vlade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UNDP objavio konkurs za dodelu grantova za projekte, prijave do 10. oktobra

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Avg.2023

BEOGRAD – Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) je u partnerstvu i saradnji sa Vladom Srbije raspisao javni poziv za učešće u Izazovu namenjenom privatnim i javnim preduzećima, univerzitetima i istraživačkim institutima, koji će biti otvoren do 10. oktobra, saopšteno je danas iz vlade....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.