ULAŽEMO NAPORE U PROMOCIJU MIRA Predsednik Vučić razgovarao sa Erdoganom i Netanjahuom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 18:33

"ULAŽEMO NAPORE U PROMOCIJU MIRA" Predsednik Vučić razgovarao sa Erdoganom i Netanjahuom (FOTO)

Važan razvoj prijateljskih odnosa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa premijerom Izraela Benjaminom Netanijahuom o unapređenju bilateralnih odnosa dve zemlje.

- Dobar razgovor sa premijerom Izraela Netanijahuom o daljem unapređenju bilateralnih odnosa - napisao je predsednik Srbije na instagram nalogu @buducnostsrbijeav nakon telefonskog razgovora sa predsednikom izraelske vlade.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Vučić je dodao da su tokom razgovora pokrenuta sva važna pitanja i izrazio veru da će obe strane od tih razgovora imati značajne koristi u budućnosti.

Predsednik je takođe telefonom razgovarao sa predsednikom Turske, Redžepom Tajipom Erdogan, i tom prilikom mu čestitao rođendan.

Čestitao sam danas predsedniku Erdoganu 70. rođendan i poželeo mu dobro zdravlje i uspeh u vođenju države kojom mudro i razborito upravlja u ovim izazovnim vremenima - rekao je Vučić.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsednik je takođe istakao značaj prijateljstva između Srbije i Turske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.