UKRAO IM 50.000 EVRA, MALTRETIRAO IH I NA KRAJU IM PRESUDIO! Monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović se osam godina sudio sa ocem i sinom koje je ubio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 22:53

UKRAO IM 50.000 EVRA, MALTRETIRAO IH I NA KRAJU IM PRESUDIO! Monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović se osam godina sudio sa ocem i sinom koje je ubio!

Sulejmanović je sa porodicom Onder od ranije bio u sporu, ubio je Đengiza i njegovog sina Denisa, dok je njegova supruga Harisa i dalje u bolnici

Prve komšije porodice Onder, čija je dva člana, oca i sina Đengiza i Denisa ubio Nermin Sulejmanović, a njihovu suprugu i majku Harisu ranio, za zločin su saznali kada i šira javnost jer su većinski bili na poslu ili odmoru.

Ubica je bio u sporu sa porodicom Onder. Kako je rekla Dženana Onder, kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Sulejmanović ubio brata i oca, ubica je od njene porodice ukrao više od 50.000 evra i zbog toga su bili u sporu.

- Nermin je opljačkao moju porodicu u septembru 2015. godine, otuđio je 54.200 evra iz porodične kuće i zbog toga se moj otac s njim sudski sporio narednih osam godina. On je na poslednjem pretresu priznao neke stvari, ali to još nije zaključeno. Verovatno je znao da će ići u zatvor pa je krenuo na njih - rekla je u potresnoj ispovesti ranije Dženana.

U kućama oko njihove nije bilo nikog ko bi mogao da pozove policiju. Bivšeg jugoslovenskog fudbalera Ešrefa Jašarevića reporteri su sreli ispred kuće u kojoj se pre više od dve nedelje dogodio zločin.

Iako je, kako sam kaže, porodica Onder živela na početku, a on na kraju kratke ulice, nije čuo ni pucnjavu, ni policiju.

- Kada se ubistvo dogodilo, bio sam kod kuće, gledao sam televiziju. Prijatelji su me zvali da popijemo piće, ali nisam hteo jer je petak, kada je u gradu velika gužva. Otišao sam po hleb, pa kući. Nisam ni znao šta se dešava. Oko jedan sat me je zvao brat koji je krenuo u džamiju i zatekao policiju koja je zatvorila put pored njihove kuće. Rekao mi je da prenesem ženi da ne izlazi - priča Jašarević.

Sa porodicom Onder bio je blizak jer je bio prijatelj sa Đengizovom majkom.

- Njegova majka je odavde, ali se udala u Tursku. Bili su dobri ljudi, prave komšije. Harisu sam stalno viđao da kosi ispred i oko kuće. Često sam joj govorio da odmori, da ne svisne - dodaje.

Kako kaže, Harisa je 15 dana pre zločina bila u poseti ćerki i čuvala joj dete jer je ona morala na operaciju oka. Reči hvale ima i za ubijenog Denisa.

- Denis je bio dobar dečko, tek je počeo da živi i eto šta se desilo - kaže Jašarević.

Kako su rekli iz KBC Tuzla, Harisa se još uvek se nalazi na odeljenju intenzivne nege, ali nije životno ugrožena.

- H.O. se nakon dve operacije još uvek nalazi na odeljenju intenzivne nege. Komunikativna je i samostalno diše, ali je još uvek u teškom stanju i ostaće duži period u bolnici - rekao je za naš portal PR KBC Tuzla Eldar Šehić.

Da podsetimo, 11. avgusta je Gradačac potresao zločin koji se ne pamti: Nermin Sulejmanović života je lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ubio Denisa i Đengiza Ondera, sa kojima je bio u sporu.

Ispred jednog kafića upucao je Denisa Ondura, koji je bio u svom automobilu. Odatle je otišao do kuće Denisovog oca Džengiza, pucao mu u glavu i teško ranio njegovu suprugu.

Nakon toga Nermin odlazi na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

Njegovo telo se i dalje nalazi u hladnjači u Tuzli i niko ne želi da ga preuzme i sahrani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.