UHAPŠENO 9 OSOBA ZBOG EKSPLOZIJE U ZEMUNU Kuća se potpuno obrušila, vlasnik poginuo, evo kako je došlo do tragedije

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2023, 17:53

UHAPŠENO 9 OSOBA ZBOG EKSPLOZIJE U ZEMUNU Kuća se potpuno obrušila, vlasnik poginuo, evo kako je došlo do tragedije

Građani ovog dela Zemuna kažu da se od sinoć u vazduhu oseća gas

Dva odgovorna lica firme koja je izvodila radove u ulici Marka Oreškovića u Zemunu gde je danas došlo do eksplozije u kojoj je poginuo muškarac, a njegove ćerka povređena, uhapšeni su danas po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Pored njih je uhapšeno je još sedam radnika iste firme zbog krivičnog dela - teška dela protiv opšte sigurnosti.

Za ovo delo svima preti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatvor od 2 do 12 godina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsili su vlasnika firme i sedam radnika, zbog sumnje da su juče tokom izvođenja radova građevinskom mašinom oštetili gasovodnu cev u Zemunu, zbog čega je jutros došlo do eksplozije u jednoj privatnoj kući.

Kako se saznaje, sumnja se da su oni bili podizvođači građevinskih radova i da su tokom izvođenja radova oštetili gasovodnu cev a o tome nisu obavestili Srbija gas.

Podsetimo, u stravičnoj eksploziji u Zemunu, nastradao je muškarac dok je njegova ćerka teško povređena.

Inače, građani ovog dela Zemuna kažu da se od sinoć u vazduhu oseća gas.

Kuća u kojoj se eksplozija dogodila potpuno se obrušila. Šest vatrogasnih ekipa sa 15 vatrogasaca dežuralo je ispred objekta, a na terenu su još uvek policajci i ekipe Hitne pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Uhapšeni vlasnici firme iz Pećinaca zbog eksplozije u Zemunu

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su odgovorna lica firme OZA PE d.o.o iz Pećinaca, Aleksandra R. i Lazara D, kao i još sedam radnika, zbog sumnje da su juče tokom izvođenja radova građevinskom mašinom oštetili gasovodnu cev u Zemunu, zbog čega je jutros došlo do eksplozije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

JEDNA OSOBA STRADALA ZBOG CURENJA GASA Oglasio se MUP o eksploziji u Zemunu: Uhapšeno devetoro, evo kolika kazna im preti

Izvor: Blic, 10.Nov.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su D. L. (33), R. A. (49), Z. R. (48), K. K. (40), T. N. (33), Đ. M. (35), S. M. (46), V. G. (34) i G. Z. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška dela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.