UHAPŠENI LOPOVI IZ NIŠA: Ojadili železnicu za više od DVA MILIONA, policija ih ZATEKLA u krađi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 14:15

UHAPŠENI LOPOVI IZ NIŠA: Ojadili železnicu za više od DVA MILIONA, policija ih ZATEKLA u krađi

Osumnjičenima je određen pritvor od 48 sati.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, efikasnim radom rasvetlili su seriju teških krađa i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapšeni su počinioci (40 i 33) iz okoline Merošine i iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa.

Policija je juče zatekla osumnjičene dok su sa pruge uklanjali prigušnice, odnosno uređaje neophodne za nesmetano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << funkcionisanje železničkog saobraćaja. Njih dvojica se sumnjiče da su, u prethodnom periodu, u još tri navrata ukrali prigušnice sa pruge vrednosti više od dva miliona dinara, na štetu „Infrastrukture železnice Srbije“.

Deo ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasniku.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Nišu zbog sumnje da su počinili krivično delo teška krađa.

Srbija Danas/Blic/Branko Janačković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Niš: Krali delove pruge neophodne za funkcionisanje železničkog saobraćaja

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Feb.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, efikasnim radom rasvetlili su seriju teških krađa i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili A. Z. (1991) iz okoline Merošine i Ž. M. (1984) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa...Policija...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.