UHAPŠENA ISTERIVAČICA ĐAVOLA Stravičan zločin potresao sve - tukla devojčicu (9) štapom do smrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 18:28

UHAPŠENA "ISTERIVAČICA ĐAVOLA" Stravičan zločin potresao sve - tukla devojčicu (9) štapom do smrti

Zemlja poznata po nadrilekarima i vračevima

Policija je danas uhapsila jednu ženu na Šri Lanki koja je tvrdila da je "isterivačica đavola".

Žena je uhapšena posle smrti devetogodišnje devojčice koju je tokom "rituala" mlatila štapom da bi "isterala demona koji je zaposeo dete".

Poslednjih godina je u okolini glavnog grada, Kolomba, već bilo slučajeva takozvanog "egzorcizma", uz povrede ili i smrt onih kojima se time navodno pomagalo.

Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 21 miliona stanovnika Šri Lanke se oslanjaju na samozvane iscelitelje, vračeve i egzorciste, piše "Deccan Herald"

Čak je i sama ministarka zdravja, Pavitra Vaniarači, javno pila i hvalila "magični napitak vrača" koji "daje doživotni imunitet na korona virus". Međutim u januaru je obolela od kovida-19 i primljena je na intenzivnu negu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.