UHAPŠEN ZEMUNAC: Zverski prebio čoveka, jadnik jedva preživeo brutalni napad

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 19:26

UHAPŠEN ZEMUNAC: Zverski prebio čoveka, jadnik jedva preživeo brutalni napad

Okrivljenom je produžen pritvor zbog mogućnosti bekstva.

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu, 20. februara 2024. godine, podnelo je optužnicu protiv nasilnika iz Zemuna, zbog osnovane sumnje, da je samo tri dana ranije naneo teže telesne povrede drugom licu. 

Napadač je zadao žrtvi više udaraca zatvorenim šakama u predelu stomaka i grudnog koša usled kojih je isti zadobio teško telesnu povredu opasnu po život u vidu traumatskog oštećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pucanja, rupture slezine čime je izvršio krivično delo Teška telesna povreda iz odredbe člana 121 stav 2 Krivičnog zakonika.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenom produži pritvor s obzirom da isti ne živi na adresi prijavljenog prebivališta te očigledno postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva kao i da ga nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza, oglasi krivim zbog izvršenja krivičnog dela Teška telesna povreda iz odredba člana 121 stav 2 Krivičnog zakonika te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od dve godine i šest meseci.

Izvor: Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.