UHAPŠEN MUŠKARAC (39) U POŽEGI: Brutalno pretukao poreskog inspektora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2023, 20:21

UHAPŠEN MUŠKARAC (39) U POŽEGI: Brutalno pretukao poreskog inspektora!

Povređeni poreski inspektor zadržan je na lečenju u bolnici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi, po nalogu višeg javnog tužioca u Užicu, uhapsili su muškarca (39) iz Požege, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Sumnja se da je on danas napao dvojicu poreskih inspektora koji su vršili kontrolu poslovanja jedne radnje u Požegi i tom prilikom jednom od njih naneo teške telesne povrede. .

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijan LOMIO SAOBRAĆAJNE ZNAKOVE U LAZAREVCU, kada mu je PRIŠAO POLICAJAC uradio je nešto JOŠ LUĐE

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2023

Nakon što je napao policajca određen mu je pritvor od 48 časova...Policija u Lazarevcu u saradnji sa OJT u Lazarevcu, u nedelju je uhapsila mladića starog dvadeset i dve godine odredila mu zadržavanje do 48 sati...Njemu je pisana i prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti...On...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.