UHAPŠEN BIVŠI GRADONAČELNIK BARA: Zbog zloupotrebe službenog položaja

Izvor: Kurir, 23.Sep.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN BIVŠI GRADONAČELNIK BARA: Zbog zloupotrebe službenog položaja

Treći gradonačelnik u Crnoj Gori koji je uhapšen

BAR - Bivšem gradonačelniku Bara Žarku Pavićeviću, koji je jutros uhapšen u Baru po nalogu Specijalnog tužilaštva, određen je pritvor do 72 sata. Prethodno je saslušana i bivša direktorka Zavoda za izgradnju Bara Danijela Krković, kojoj je tužilac takođe odredio zadržavanje do 72 sata, javila je Radio televizija Crne Gore.

Pavićević je jutros uhapšen po nalogu specijalnog tužioca. Pavićević se, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su naveli iz Tužilaštva, sumnjiči da je izvršio produženo krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Po nalogu specijalnog tužioca Milivoja Katnića uhapšena je i Danijela Krković, bivša direktorka Zavoda za izgradnju Bara, koja se sumnjiči da je izvršila produženo krivično delo zloupotreba službenog položaja putem pomaganja i krivicno delo falsifikovanje službene isprave.

Pavićević je treći gradonačelnik u Crnoj Gori, koji je uhapšen. Pre njega su uhapšena dva bivša čelnika Budve, prvo Rajko Kuljača, a potom Lazar Radenović, oba zbog sumnje u zloupotrebu službenog položaja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.