Izvor: N1 televizija, 03.Feb.2021, 15:34

UG: Telenor saučesnik Telekoma, ne izjašnjava se o dokazima već vređa novinare

United Grupa upozorava da je od kada su novinari N1 otkrili plan Telekoma o saradnji sa Telenorom za uništenje slobodnih medija u Srbiji i progon kompanija United Media i SBB, izložena javnim napadima obe kompanije koji obiluju neistinama.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted grupa:Telenor se ne izjašnjava o dokazima o kartelskom planu već vređa novinare

Izvor: Danas, 03.Feb.2021

Junajted (UNited) grupa danas je saopštila da se kompanija Telenor Srbija ne izjašnjava o dokazima da je sa Telekomom Srbija ugovorila "kartelski poslovni plan" već vređa novinare koji o tome obaveštavaju javnost.

Nastavak na Danas...

Telekom i Telenor ne demantuju plan o uništenju SBB-a, već odgovaraju napadima

Izvor: N1 televizija, 03.Feb.2021

United Grupa upozorava da je izložena napadima i Telekoma i Telenora od kada su novinari N1 otkrili plan Telekoma Srbija o saradnji sa Telenorom za uništenje slobodnih medija u Srbiji i progon kompanija United Media i SBB. Telenor je saučesnik Telekoma, navodi United grupa i poziva tu kompaniju da...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.