UDARIO SAM MAJKU 10 PUTA CEKICEM PO GLAVI Ubica iz Horgosa priznao da je pobegao posle zlocina

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARIO SAM MAJKU 10 PUTA CEKICEM PO GLAVI Ubica iz Horgosa priznao da je pobegao posle zlocina

Friđeš Balint (41) u nekoliko navrata boravio je u psihijatrsijskoj bolnici u Novom Kneževcu jer je imao problema sa težim oblicima depresije

Friđeš Balint (41) iz Horgoša koji je danas uhapšen zbog stravičnog ubistva majke Marije Balint(66) iz Horgoša, u toku saslušanja izjavio je da je pobegao sa mesta zločina i da je od dana ubistva do danas boravio u Senti, Kanjiži i okolnim mestima.

Tokom saslušanja Balint je potvrdio da se sa majčinom automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << marke „kija karavan “ uputio ka Senti i da nije imao nameru da ode van zemlje. Uhapšen je tokom redovne policijske kontrole koja je bila u okolini Kanjiže. Kada je uočen na putu, policijska patrola je krenula za njim zaustavljen je u Trešnjevcu, mestu u blizini Kanjiže. Kako navode izvori-Balint se nije opirao hapšenju.

. Kako je objasnio tokom saslušanja, terapiju nije uzimao već neko vreme.

Foto: Telegraf

Beživotno telo njegove majke zatekao je Friđeš Balint stariji- otac koji je po povratku u porodičnoj kući zatekao stravičan prizor. Žena je ležala u lokvi krvi, a kada je primetio da mlađi sin nije kod kuće odmah je obavestio policiju.

Porodica Balint važi za uglednu porodicu u Horgošu. Friđeš Balint stariji bio je direktor JP „Potiski vodovodi doo. – Tiszamenti Vízművek kft“ u Horgošu i odnedavno je u penziji.

Stanovnici ovog mesta ne mogu da veruju da se ovako stravičan zločin dogodio u uglednoj porodici. Prijatelji bliski ovoj porodici, kažu da je tačno da je Friđeš imao psihičkih problema, ali da se lečio i da niko nije ni slutio da može ovakav zločin da izvede.

Friđeš Balint(41) zadržan je u pritvoru dok se ne završi istraga koja je u toku.

(D.S.)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.