UBIO SE BIVŠI NAČELNIK POLICIJE: Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 18:28

UBIO SE BIVŠI NAČELNIK POLICIJE: Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt!

Nisu poznati motivi samoubistva.

Beživotno telo M.P. (53), bivšeg načelnika OKP-a Policijske uprave Kruševac nađeno je danas popodne u selu Vitanovac, kod Kruševca, saznaju mediji.

Prema saznanjima medija, M.P.je izvršio samoubistvo, a sebi je oduzeo život tako što se obesio.

Ekipa hitne pomoći, na žalost, mogla je samo da konstatuje smrt. Za sada nema sumnjivih okolnosti u vezi sa tragedijom, koja se dogodila.

Nisu poznati motivi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su doveli do toga da bivši rukovodilac u PU Kruševac izvrši samoubistvo.

Poslednjih godina, M.P. je radio u okviru prizrenske Policijske uprave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pronađeno telo bivšeg načelnika Policijske uprave Kruševac

Izvor: B92, 14.Avg.2020

Kruševac -- Beživotno telo M. P. (53), bivšeg načelnika OKP-a Policijske uprave Kruševac, nađeno je danas po podne u selu Vitanovac, kod Kruševca, prenose mediji...Ekipa hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt...Prema navodima medija, za sada nema sumnjivih okolnosti u vezi sa tragedijom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.