UBILI su se IZ ISTOG RAZLOGA kao i njihov SIN, a TRAGEDIJA JE MOGLA BITI JOŠ VEĆA! Ovo su SVI DETALJI SAMOUBISTVA U BORČI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBILI su se IZ ISTOG RAZLOGA kao i njihov SIN, a TRAGEDIJA JE MOGLA BITI JOŠ VEĆA! Ovo su SVI DETALJI SAMOUBISTVA U BORČI! (FOTO)

Bračni par u Borči koji se danas ubio skokom sa zgrade u Borči, izvršio je samoubistvo na identičan način kao i njihov sin. Kako se saznaje nešto ranije njihova rođaka je pozvala policiju i rekla im da ga je D. Nikolić pozvao i obavestio da će on i V. Nikolić izvršiti samoubistvo.

Policija je odmah otišla na adresu na kojoj su Nikolići bili prijavljeni, ali tamo nikoga nije zatekla, već samo ključeve od stana u sandučetu.

- Uplakana rođaka pozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je policiju i prenela im da joj je D. Nikolić rekao da je ovo poslednji njegov poziv i da se nikada više neće videti. Nekoliko policijskih automobila brzo je pristiglo u samo srce Borče, ali su D. i V. Nikolić već ležali u snegu. Mrtvi - navodi osoba upoznata sa slučajem.

Jedna žena je baš u tom trenutku bila ispred zgrade sa malim detetom.

- Držala je mališana za ruku i zajedno su čistili sneg sa automobila koji je bio parkiran ispred zgrade. Bili su nasmejani i ništa nisu naslućivali. Trenutak kasnije D. i V. Nikolić su pali iza njih. Majka je zgrabila dete u naručje i zajedno su briznuli u plač. Mališan je bio veoma uznemiren zbog stravične scene kojoj je prisustvovao - dodao je očevidac.

Uzrok ogromnog bola koji je doveo do ovako tragičnog raspleta je samoubistvo njihovog sina.

- Danas je godišnjica smrti njihovog sina, koji je svet napustio na isti način. Svi misle da je to učinio kada su on i njegova žena, s kojim je bio 10 godina ostali bez deteta. To ga je neizmerno povredilo. Nije mogao da podnese bol i patnju koji su ga zarobili. Njegovom smrću se sve promenilo u porodici Nikolića. Zla sudbina se nadvila nad njima. Sada su se ugasila tri života. Ostala je beskrajna tišina i ništa više - rekao je jedan žitelj Borče.

Sve komšije i ljudi koji su ih poznavali imali su za njih samo reči hvale, i naveli su da su svim silama pokušavali da se izbore sa bolom zbog gubitka sina.

- D. i V. su bili divni ljudi. Pokušavali su na sve načine da se izbore sa svojom tugom, o kojoj nisu pričali. Nedugo nakon što su se doselili u Borču, renovirali su stan i konstantno su nešto radili samo da bi skrenuli misli sa tragedije - pričaju poznanici Nikolića.

- Koliko je D. Nikolić bio divna osoba i veliki čovek, govori činjenica da je svima u zgradi popravljao stvari i vodoinstalacije. Imali smo neki mali problem, koji je on rešio, a posle toga je zvonio bukvalno svakom komšiji na vrata i pitao da li postoji neki problem koji on može da reši. Baš sam im pre tri dana bila u poseti. Rekla sam V. Nikolić: "Čuvaj muža, on je mnogo dobar". U tom trenutku su se oboje nasmejali i to je jedini put da sam ih videla da se iskreno smeju - kaže vidno potresena komšinica.

Supruga njihovog sina je ostala u dobrim odnosima sa njima.

- Nedavno su ručali zajedno nakon njegovog pomena. Pričali su da će da adaptiraju stan da bi se i ona kod njih uselila - kažu komšije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.