Beograd: Muž i žena zajedno otišli u smrt

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Muž i žena zajedno otišli u smrt

Supružnici V. N. (54) i D. N. (55) iz Borče skočili su jutros zajedno sa nedovršene stambene zgrade u tom naselju i na mestu su ostali mrtvi, prenosi "Blic".

Kako se može čuti na licu mesta, sumnja se da su supružnici u dogovoru skočili sa zgrade, a da su se na taj čin odlučili jer nisu mogli da se nose sa time da je njihov sin digao ruku na sebe pre godinu dana.

Muškarac D. N. navodno je pre nesrećnog događaja pozvao sestričinu telefonom i najavio da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se odlučili na takav čin. Rođaci su, prema prvim informacijama, odmah alarmirali policiju, koja je otišla na adresu gde je bračni par prijavljen, ali ih nije zatekla tamo, a njihova tela ubrzo su pronađena ispod obližnje zgrade u izgradnji.

Kako za "Blic" kažu u Hitnoj pomoći, odmah su poslali ekipu na lice mesta.

- Nažalost, naši lekari su samo mogli da konstatuju smrt. U pitanju su žena (54) i muškarac (55) - naveli su u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Užas u Borči: Skočili sa zgrade nakon smrti deteta!

Izvor: Mondo, 26.Jan.2019

Muškarac (55) i žena (54) skočili su sa nedovršene zgrade u Borči...Foto: MONDO, Mario Milojević..Prema nezvaničnim informacijama, njih dvoje su skočili, jer im je dete nedavno umrlo... Nesrećni par je skočio sa krova zgrade, niko od njih dvoje nije preživeo, piše Telegraf...Supružnike su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.