UBILA BEBU DOK JOJ JE PRESVLAČILA PELENE? Napravila je samo jednu kobnu grešku

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 11:15

UBILA BEBU DOK JOJ JE PRESVLAČILA PELENE? Napravila je samo jednu kobnu grešku

Previše grubo je pokušala da smiri nemirnu bebu.

Tog ranog jutra ništa nije slutilo na tragediju. Dvadesetšestogodišnja Ajra Alen se probudila malo ranije kako bi zagrejala mleko za bebu svog momka. Tom prilikom je premestila krevetac sa bebom u spavaću sobu kako bi uhvatila još nekoliko trenutaka sna.

Nešto docnije probudila se kako bi otišla do kupatila. Pre toga je malog Konveja izvadila iz kreveca i stavila ga u svoju postelju.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vratila videla je da je beba postala suviše nemirna i glasna.

- Pokušala sam da ga smirim, ali ništa nije vredelo – rekla je kasnije u svojoj zvaničnoj izjavi.

- Dala sam mu ćebence i mleko, ali nije se smirivao. Onda sam na njemu iskalila svoj bes. Podigla sam ga sa obe ruke i počela snažno da ga tresem.

Nakon toga mu je, opet grubo, promenila pelene. Kada je završila sa time primetila je kako se Konvej smirio i više nije davao znake života.

- Mislila sam da je to zato što sam ga drmusala – objasnila je.

Onda je primetila da iz bebine leve nozdrve curi potočić krvi. Pozvala je hitnu pomoć i beba je odneta u bolnicu. Tamo je otkriveno da na mozgu ima hematome od čega je posle nekoliko nedelja i preminula.

Ajra Alen je izjavila da veruje da je ona kriva za hematome.

- Trebalo je da se sklonim i vratim se kada se smirim – priznala je.

- Ali teško je kada je bio tako naporan.

Odmah nakon incidenta ona je uhapšena i sada se suočava sa nizom optužbi, a pred sudom bi trebalo da se nađe početkom januara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.