UBIJENI NA KUĆNOM PRAGU: Lopovi do smrti tukli muža i ženu!

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJENI NA KUĆNOM PRAGU: Lopovi do smrti tukli muža i ženu!

Potparol policije, saopštio je da je motiv ubistva po svemu sudeći pljačka, ali da se ne isključuju i dugi mogući razlozi ovog zločina

BEČ - Rezultati obdukcije tela bračnog para koji je brutalno ubijen u bečkoj opštini Doanuštat  (Wien-Donaustadt) pokazali su da muškarac (75) ima teške povrede glave i više ubodnih rana od noža, a da je žena (75) takođe na smrt prebijena.

Paul Ajdenberger (Paul Eidenberger), potparol policije, saopštio je da je par >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najverovatnije ubijen u četvrtak uveče i da je motiv ubistva po svemu sudeći pljačka, ali da se ne isključuju i dugi mogući razlozi ovog zločina. Tokom istrage policija je leš muškarca (75) pronašla u dvorištu iza kuće, a telo njegove supruge na kućnom pragu. U kuće je sve bilo ispreturano, a ukraden je auto marke "opel zafira".

Beživotna tela svojih roditelja pronašao je njihov sin (54) u četvrtak uveče u njihovoj kući, u ulici Bokingštrase (Böckingstraße). On je obavestio policiju oko 22.30, a potom i svoju pedesetjednogodišnju sestru. Prilikom ispitavanja, oni su kroz suze izjavili da je trebalo više i bolje da se brinu o svojim roditeljima.

Policija je saopštila da ubijeni bračni par nije bio u najboljoj finansijskoj situaciji, ali da je kuća definivno bila u njihovom vlasništvu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.