UBIJEN BRAČNI PAR, MAJKA POKUŠALA DA ZAŠTITI DETE: Vraćali se sa porodičnog ručka, kada su se pojavili ONI, BILO JE MNOGO PUCNJAVE, VIDELI SMO MRTVE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 00:18

UBIJEN BRAČNI PAR, MAJKA POKUŠALA DA ZAŠTITI DETE: Vraćali se sa porodičnog ručka, kada su se pojavili ONI, "BILO JE MNOGO PUCNJAVE, VIDELI SMO MRTVE" (VIDEO)

Napadači prišli na motorima i otvorili vatru
Tročlana porodica ubijena je u nedelju iz vatrenog oružja nasred ulice u Niteroju u Rio de Žaneiru!
Bračni par Filipe Rodrigez (24) i Raisa dos Santos Fereira (23) preminuli su na mestu dok je njihov sin Migel Filipe, star samo 7 meseci, pogođen u glavu i koleno, hitno operisan, ali nije preživeo.
Porodica se vraćala kući nakon porodičnog ručka u Santa Izabelu koji se nalazi na drugom kraju grada. Policija istražuje zašto je Filipe odlučio da prođe kroz Niteroj gde se dogodilo trostruko ubistvo.
- Filipe je bio dobra i vredna osoba. Vozio je za Uber i izvodio gipsane radove. Nije bio umešan ni u šta. Pred njim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJKA TELOM POKUŠALA DA ZAŠTITI SEDMOMESEČNOG SINA Tročlana porodica ubijena hladnokrvno nasred ulice: "Trebao je da dobije pare za kuću..." (FOTO)

Izvor: Blic, 19.Mar.2024

Tročlana porodica iz brazilskog grada Sao Gonsalo, u saveznoj državi Rio de Žaneiro, ubijena je na brutalan način, kada su nepoznati počinioci pucali na njihovoj automobil.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.