Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 11:36

UBICA MALE VANJE POBEGAO U BEOGRAD! Šok detalji sa konferencije za medije - OTKRIVEN I MOTIV ubistva

Osumnjičeni za ubistvo male Vanje je pobegao u Beograd.

Na konferenciji za medije o ubistvu maloletne Vanje Đorčevske govorio je i glavni javni tužilac Gavril Bubevski.

- U prostorijama javnog tužilaštva troje od svih pet lica za koje postoji osnov da su izvršili ova krivično-pravna dela imamo priznanje ko je za šta bio odgovoran u zločinu", rekao je glavni javni tužilac Gavril Bubevski. "Krivi za ovaj zločin će se kazniti najteže što mogu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kazne u Severnoj Makedoniji - rekao je Bubevski ispred Osnovnog javnog Tužilaštva.

- Biće izdata međunarodna poternica za licem koje nije u zemlji, a koje je osumnjičeno. Motiv je koristoljublje, a zato što je ubijeno maloletno lice tražićemo najveću kaznu.

On je istakao da je određen pritvor osumnjičenima od 48 sati radi obrade dokaza i obdukcije tela, nakon čega će MUP izaći sa odgovarajućim izveštajem i javno tužilaštvo otvoriti postupak, nakon čega će moći da ispričaju više detalja. Sada se vodi preliminarna istraga. Ministar je rekao da je glavni osumnjičeni sa svojim advokatom pobegao u Beograd, pa onda u Bugarsku.  Za licem koje se ne nalazi u zemlji u kojoj je podatak sporan biće raspisana i međunarodna poternica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"REKAO MI JE DA GA VOZIM U BEOGRAD" Oglasio se advokat ubice male Vanje: Nisam znao ništa o ubistvu

Izvor: Blic, 04.Dec.2023

Vasko Stojkov, advokat Ljupča Palevskog, glavnog osumnjičenog za ubistvo Vanje Đorčevske (14) iz Skoplja, rekao je u telefonskom razgovoru za makedonsku Telmu da "nije znao da je on odgovoran za ubistvo devojčice".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.