UBICA IZ MLADENOVCA OTKRIO MOTIV KRVAVOG PIRA! Evo zašto je monstruozno pobio ljude

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 12:05

UBICA IZ MLADENOVCA OTKRIO MOTIV KRVAVOG PIRA! Evo zašto je monstruozno pobio ljude

Predsednik je u obraćanju izneo i dosad nepoznate detalje kad je reč o njegovom jutrošnjem hapšenju posle 9 sati potere.

Noćašnji zlikovac je uhapšen, bela dana neće videti!, jasno je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić u jutrošnjem obraćanju javnosti povodom noćašnjeg bezumnog čina iza kojeg stoji uhapšeni Uroš B. (21) koji je u tri mladenovačka sela sejao smrt ostavivši za sobom osam ubijenih i 14 ranjenih.

Njegova najmlađa žrtva ima samo 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina.

- Terorista iz Mladenovca rekao je da je motiv za njegov noćašnji krvavi pir omalovažavanje... čuj omalovažavanje... On u Srbiji nosi nosi majicu s Hitlerovim pozdravom i veliča Hitlera, đubre jedno, a kad su ga hapsili policajcima govorio: Poštovanje, poštovanje - rekao je predsednik.

Sve vesti o terorističkom napadu u Mladenovcu čitajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.