U vojnoj bolnici u Novom Pazaru 65 kovid pacijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2020, 14:58

U vojnoj bolnici u Novom Pazaru 65 kovid pacijenata

U vojnoj bolnici u Novom Pazaru trenutno je na lečenju 65 pacijenata obolelih od kovida-19, od kojih sedmoro dobija kiseoničku terapiju, izjavio je danas zamenik komandanta poljske vojne bolnice, potpukovnik dr Petar Ristić.

Ristić je na konferenciji za novinare naveo i da bolnica radi dobro, kao i da su u stalnom kontaktu sa lekarima Opšte bolnice u Novom Pazaru.

"Ta saradnja za sada odlično funkcioniše, nadamo se da će i nadalje", rekao je Ristić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pacijenti u Novom Pazaru smešteni i u vojne šatore u dvorištu

Izvor: B92, 09.Jul.2020

Novi Pazar -- U vojnoj bolnici u Novom Pazaru trenutno je na lečenju 65 pacijenata obolelih od kovida 19...Od njih sedmoro dobija kiseoničku terapiju, izjavio je danas zamenik komandanta poljske vojne bolnice, potpukovnik dr Petar Ristić...Ristić je na konferenciji za novinare naveo i da bolnica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.