U vagonu teretnog voza u Vršcu pronadjeno 17 migranata

Izvor: Beta, 21.Mar.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vagonu teretnog voza u Vršcu pronadjeno 17 migranata

U vagonu teretnog voza koji je iz Rumunije prevozio veštačko djubrivo na graničnom prelazu Vršac pronadjeno je 17 migranata, saopštila je danas Uprava carina.Navodi se da je voz koji je putovao ka Novom Sadu zaustavljen 20. marta, a medju migrantima je bilo 13 odraslih osoba i četvoro dece.U saopštenju se dodaje da su migranti ušli u voz tokom noći 19. marta, a da im je pomogao "neko ko ih je slagao da voz ide ka Nemačkoj i tu uslugu im naplatio 2.000 evra po osobi".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Migranti pronađeni među džakovima đubriva

Izvor: RTS, 21.Mar.2019

Na železničkom graničnom prelazu Vršac carinici su, u saradnji sa službenicima železnice i graničnom policijom, u jednom od vagona teretnog voza pronašli 17 migranata, od čega 13 odraslih osoba i četvoro dece mlađeg uzrasta. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.