U ustanovama zaraženo 19 korisnika i 19 zaposlenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2020, 15:30

U ustanovama zaraženo 19 korisnika i 19 zaposlenih

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih zaključno sa današnjim danom potvrđeno je prisustvo virusa COVID -19 kod 19 korisnika i 19 zaposlenih, saopštilo je Ministarstvo rada.

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite iznosi 1084, a broj izlečenih osoba koje su zaposlene u ustanovama socijalne zaštite iznosi 432.

Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni u ustanovama socijalne zaštite, kod kojih postoji ovakva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U ustanovama socijalne zaštite u Srbiji zaraženo po 20 korisnika i zaposlenih

Izvor: Danas, 24.Okt.2020, 15:13

Zaključno sa današnjim danom, u ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih u Srbiji, potvrđeno je prisustvo COVID-19 kod 20 korisnika i 20 zaposlenih - po jedan više nego u petak, saopštilo je Ministarstvo rada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.