U udesu motora poginuo mladić na putu Sjenica-Ivanjica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2021, 22:38

U udesu motora poginuo mladić na putu Sjenica-Ivanjica

U udesu motora koji je večeras udario u kamion u mestu Kladnica, na magistralnom putu Sjenica - Ivanjica, poginuo je mladić, preneli su mediji.

Kako prenose Novosti, do udesa je došlo u jednoj krivini kada je P.K. izgubio kontrolu nad motorom i udario u kamion registarskih oznaka Požege.

Vozač kamiona je pozvao policiju i hitnu pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Policija i dežurni tužilac izvršili su uviđaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tuga u Sjenici: Ovo je mladić (21) koji je poginuo na motociklu

Izvor: SandzakPress.net, 26.Jun.2021, 12:37

Mladić Kamber Papić (21) iz Sjenice, poginuo je sinoć kada je vozeći motor udario u kamion u mjestu Kladnica, na magistralnom putu Sjenica – Ivanjica. Prema nezvaničnim informacijama, do udesa je došlo u jednoj krivini kada je Papić izgubio kontrolu nad motorom i udario u kamion registarskih...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.