U top formi: Da li su ovo najzgodnije mame u Holivudu?

Izvor: Kurir, 28.Maj.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U top formi: Da li su ovo najzgodnije mame u Holivudu?

Pogledajte fotografije holivudskih zvezda koje su nakon što su postale majke zasijale još jače...

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.com

Često imamo priliku da poznate dame, čak i vrlo brzo nakon porođaja, vidimo na crvenom tepihu i to savršenog izgleda i u top formi.

Iako nam je to od njih danas potpuno očekivano, i često smo skloni da negativno komentarišemo način na koje su to postigle, trebalo bi da im odamo priznanje. Ipak, i one su samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << žene i majke, koje i pored mališana koji im se svakodnevno motaju oko nogu, uspevaju da sačuvaju lepu figuru koja im je neophodna u karijeri.

Izabrali smo za vas nekoliko poznatih holivudskih mama koje izgledaju savršeno...

Kolumbijska pevačica i majka dva preslatka dečaka, osim pažnje koju je izazvala dajući sinovima pravoslavna imena, ne prestaje da privlači medije svojom figurom.

Džesika Alba

Za jednu od najzgodnijih glumica u Holivudu važila je i pre porođaja, a tu titulu uspela je da sačuva i od kada je posvećena majka dve divne devojčice.

Poznate dame u devetom mesecu trudnoće (FOTO)

Jelena Đoković: Zgodna mama u sportsko-elegantnoj kombinaciji (FOTO)

Neodoljiva sličnost poznatih mama i njihovih mezimica (FOTO)

Zašto smo stroge prema poznatim majkama?

Mamina maza: Jutarnji ritual Ane Štajdohar i njene ćerkice

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

10 najzgodnijih holivudskih mama

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Maj.2015

Postoji verovanje da žene, nakon što postanu majke, sijaju posebnim sjajem. Pogledajte fotografije holivudskih zvezda koje su nakon porođaja zasijale još jače. Foto: Guliver/Splash Nije neobično da holivudske zvezde ugledamo u zanosnom izdanju na crvenom tepihu neposredno nakon porođaja. Iako...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.