U toku završno testiranje tunela kroz Grdeličku klisuru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku završno testiranje tunela kroz Grdeličku klisuru

U tunelima "Predejane" i "Manajle" u Grdeličkoj klisuri, u toku je završno testiranje pojedinih sistema koje je jedino moguće obaviti pod saobraćajem.

Za vreme testiranja u svakoj od tunelskih cevi zatvorena je po jedna saobraćajna traka. Završno testiranje će trajati najdalje do 25 juna, posle čega će biti uspostavljen normalan režim saobraćaja, saopštili su "Koridori Srbije".

Reč je o testiranju određenih scenarija koje podrazumevaju automatsku detekcije pojedinih vrsta incidenata.

Završno testiranje vrši sa ciljem da i tokom turističke sezone svi sistemi u tunelima funkcionišu besprekorno, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koridori: Zbog testiranja privremeno se zatvara po jedna traka u tunelima Predejane i Manajle

Izvor: Beta, 14.Jun.2019

Po jedna traka u tunelima "Predejane" i "Manajle", na južnom kraku Koridora 10 prema granici sa Severnom Makedonijom koji je u maju otvoren za saobraćaj, biće privremeno zatvorena zbog obavljanja završnih testiranja, saopštili su danas Koridori Srbije. Ta kompanija je saopštila da su u toku završna...

Nastavak na Beta...

Zbog testiranja zatvorena po jedna traka u novim tunelima u Grdeličkoj klisuri

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2019

Pojedini sistemi čiju je proveru moguće obaviti jedino pod saobraćajem, testiraju se u tunelima Predejane i Manajle, zbog čega je u tunelima zatvorena po jedna traka, saopšteno je danas iz Koridora Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.