U toku rekonstrukcija Mladičke ulice u Kasindolu

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 13.Apr.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku rekonstrukcija Mladičke ulice u Kasindolu

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji i modernizaciji saobraćajnice, dijela Mladičke ulice  u Kasindolu povremeno će se vršiti obustava saobraćaja od „Doma“ do raskršća sa Ulicom carice Milice.  
Saobraćaj će se usmjeravati Ulicom carice Milice preko Donjih Mladica.
 
Ova saobraćajnica građena je prije četrdeset godina. Konstrukcijom i modernizacijom planirano je da ova ulica sa postoječe širine od tri metra bude proširena na pet metara i da ima dvije >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << saobraćajne trake.
 
Osim rekonstrukcije saobraćajnice u dužini od 700 metara, biće rekonstruisana i vodovodna mreža i izgrađena kišna i fekalna kanalizacija.
Video: 
 
Izvor: istocnosarajevo.net/RTVIS.TV

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Povezane vesti

Ulicom Đorđa Tomaševića

Izvor: RTS, 13.Apr.2011

Posle niza peripetija, revizije glavnog projekta i pomeranja rokova, rekonstrukciji ulice Đorđa Tomaševića konačno se nazire kraj, a obrisi avenije sa četiri kolovozne trake, na ulazu u Čačak, već se vide. ..Radovi na rekonstrukciji ulice Đorđa Tomaševića, jedne od glavnih ulaznih saobraćajnica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.