U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 8 novozaraženih, 1 osoba preminula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2021, 10:45

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 8 novozaraženih, 1 osoba preminula

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 sata potvrđeno je osam novih slučajeva korona virusa, a od posledica te infekcije preminula je jedna osoba, saopšteno je iz Kriznog štaba opštine severna Kosovska Mitrovica.

Najnoviji izveštaj se odnosi na 55 rezultata koji su stigli u Zavod za javno zdravlje u severnom delu Kosovske Mitrovice, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kosovo onlajn.

Iz izolacije je izašlo 69 osoba, a trenutan broj aktivnih slučajeva je 168.

Najviše novoobolelih je u Leposaviću - četiri, u Severnoj Mitrovici i Zubinom Potoku po jedna osoba, a u opštini Zvečan nema novoobolelih u poslednjih 24 sata.

U opštinama južno od Ibra zabeležena su dva slučaja zaraze - u Prilužju i Kosovskoj Kamenici.

U srpskim sredinama na KiM u poslednja 24 sata zabeležen je jedan smrtni slučaj.

Od početka pandemije u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji je registrovano 5.975 zaraženih korona virusom od testiranih 19.586, a od posledica te infekcije preminulo je 146 osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.