U saobraćajnoj nesreći kod Vranja povredjena 23 pripadnika Vojske Srbije

Izvor: Beta, 25.Jul.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći kod Vranja povredjena 23 pripadnika Vojske Srbije

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13.30 u blizini Vranja kada se autobus prevrnuo povredjena su 23 prirpadnika Vojske Srbije (VS), saopštilo je Ministarstvo odbrane.U saopštenju se navodi da se autobus koji je prevozio 23 prirpadnika 21. bataljona veze Kopnene vojske koji su se vraćali sa redovnog zadatka, iz nepoznatih razloga prevrnuo u blizini brda Pržar kod Vranja.Pripadnici VS koji su bili u autobusu prevezeni su u Zdravstveni centar Vranje gde se obavljaju lekarski pregledi i pruža potrebna medicinska pomoć povredjenima.Kako su preneli mediji, povredjen je i vozač autobusa privatnog prevoznika koga je angažovala VS.Svi povredjeni su van životne opasnosti. Policija je izašla na mesto nesreće, a uvidjaj je u toku.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Povredjeni vojnici stabilno nema životno ugroženih

Izvor: JUGpress.com, 25.Jul.2019

VRANJE..Na Prijemno-trijažno odeljnje Zdravstvenog centra u Vranju, nakon nesreće koja se danas dogodila kod brda Pržar kada se prevrnuo  autobus koji je prevozio pripadnike Vojske Srbije, primljena su 23 pacijenta...Upravnik Opšte bolnice u Vranju dr Saša Đorđevć je izjavio da ima pacijenata...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.