U rudniku kod Bora preminuo kineski državljanin

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 14:56

U rudniku kod Bora preminuo kineski državljanin

Jutros oko 9.30, u rudniku "Veliki Krivelj" kod Bora, koji posluje kao deo kompanije "Srbija Ziđin koper", preminuo je kineski državljanin Y.K. (1982).

On je, kako navode njegove kolege, na posao došao na vreme i nije pokazivao, niti se bilo kome požalio na neke zdravstvene tegobe.

Na putu, dok je prelazio sa jednog na drugo mesto, a bez uticaja bilo kakvih spoljašnih faktora, jednostavno se onesvestio i pao, pa je odmah pozvana hitna pomoć.

Čovek je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prevezen u gradsku bolnicu, ali je na Odeljenje trijaže, po rečima direktora Bolnice dr Gorana Joksimovića, stigao bez znakova života.

"Pokušana je i reanimacija ali, nažalost, bez uspeha", rekao je dr Joksimoić.

Shodno protokolu, o nemilom događaju odmah su obavešteni i policija i tužilaštvo. Uzrok smrti utvrdiće se istragom, koja je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.