U požaru na Voždovcu izgorelo potkrovlje kuće

Izvor: Blic, 12.Jan.2011, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru na Voždovcu izgorelo potkrovlje kuće

BEOGRAD - Potkrovlje površine oko 60 kvadratnih metara u potpunosti je izgorelo u požaru koji je izbio sinoć oko 19 sati u jednospratnoj kući u Ulici Jovana Popovića 14a, u beogradskom naselju Voždovac. U požaru nije bilo povređenih, ali je Hitna pomoć intervenisala zbog stanarke R. D. kojoj je pozlilo.

U trenutku izbijanja požara četvoročlana porodica nalazila se u kući, a čim su primetili da potkrovlje gori ukućani su izašli na ulicu i pozvali vatrogasce.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Prema njihovim rečima, na potkrovlju su držali stari nameštaj, skijašku opremu i pribor za pecanje. Uzrok požara nije poznat, ali se, prema nezvaničnim informacijama radi o kvaru na instalacijama.

U gašenju požara učestvovalo je 20 vatrogasaca i pet vatrogasnih vozila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.