U poslednja 24 sata u KC Niš troje preminulih, u Vranju jedno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2020, 13:39

U poslednja 24 sata u KC Niš troje preminulih, u Vranju jedno

U Kliničkom centru Niš u poslednja 24 sata preminulo je troje pacijenata zbog posledica virusa kovid-19, dok je u Vranju preminuo jedan pacijent, objavljeno je na sajtu niškog KC.

Kako je navedeno, u starom delu KC, hospitalizovana su ukupno 92 zaražena pacijenta, od toga i troje dece, koja su u stabilnom stanju.

Od ukupnog broja hospitalizovanih pacijenata, 10 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Zdravstvenom centru Leskovac u kovid bolnici trenutno je hospitalizovano 12 pacijenta, u dve kovid bolnice u Vranju ukupno je hospitalizovano njih 85, među kojima nema dece, dok su u ZC Surdulica u kovid bolnici hospitalizovana 53 pacijenta obolela od kovida-19.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U poslednja 24 sata u KC "Niš" zvanično troje preminulo, u Vranju jedno

Izvor: B92, 08.Jul.2020

U Klinickom centru Niš u poslednja 24 sata preminulo je troje pacijenata zbog posledica virusa kovid 19, dok je u Vranju preminuo jedan pacijent...Kako je navedeno, u starom delu KC, hospitalizovana su ukupno 92 zaražena pacijenta, od toga i troje dece, koja su u stabilnom stanju...Od ukupnog broja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.