U ponudi američkog restorana takos sa lavljim mesom

Izvor: Blic, 20.Jan.2011, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponudi američkog restorana takos sa lavljim mesom

U restoranu takosa u Tusonu, u američkoj saveznoj državi Arizoni, posle mesa pitona, aligatora, losa, kengura, zvečarke i kornjače, sada služe i meso lava.

Restoran "Boka takos i tekila" saopštio je da prima narudžbine za afrički lavlji takos, koji će u ponudi biti od 16. februara, a da je nekoliko znatiželjnih mušterija već rezervisalo novi specijaltet.

Vlasnik restorana Brajan Mazon izjavio je da se egzotični takos nalazi na njegovom jelovniku svake srede >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << već šest meseci, a do sada je probao "skoro sve do čega možemo da do]emo", preneo je AP.

Većina egozitičnih takosa u tom restoranu košta od tri do četiri dolara, dok će za takos sa lavljim mesom gosti morati da plate 8,75 dolara, piše dnevni list "Star".

Prema pravilima Administracije za hranu i lekove, lav ili bilo koja druga životinja koja se lovi zbog hrane može biti prodavana dok god ta vrsta nije ugrožena, navela je američka agencija.

Takos je tradicionalno meksičko jelo od tortilje sa mesom ili povrćem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bio jednom jedan lav... i završio na tanjiru

Izvor: Mondo, 20.Jan.2011

U jednom restoranu u Tusonu, u Arizoni, osim mesa pitona, aligatora, losa, kengura, zvečarke i kornjače, sada služe i meso lava!

Nastavak na Mondo...

U ponudi američkog restorana takos sa lavljim mesom

Izvor: SrbijaNet.rs, 20.Jan.2011

U restoranu takosa u Tusonu, u američkoj saveznoj državi Arizoni, posle mesa pitona, aligatora, losa, kengura, zvečarke i kornjače, sada služe i meso lava. Restoran "Boka takos i tekila" saopštio je da prima narudžbine za afrički lavlji takos, koji će u ponudi

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Američki restoran nudi meso lava, pitona, aligatora...!

Izvor: S media, 20.Jan.2011

U restoranu takosa u Tusonu, u američkoj saveznoj državi Arizoni, posle mesa pitona, aligatora, losa, kengura, zvečarke i kornjače, sada služe i meso lava...Restoran "Boka takos i tekila" saopštio je da prima narudžbine za afrički lavlji takos, koji će u ponudi biti od 16. februara, a da je...

Nastavak na S media...

Takos sa lavljim mesom

Izvor: Capital.ba, 20.Jan.2011

TUSON, U restoranu takosa u Tusonu, u američkoj saveznoj državi Arizoni, poslije mesa pitona, aligatora, losa, kengura, zvečarke i kornjače, sada služe i meso lava. Restoran 'Boka takos i tekila' saopštio je da prima narudžbine za afrički lavlji takos, koji će u ponudi biti od 16. februara,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.