Izvor: RTS, 07.Feb.2021, 19:43

U ponedeljak sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavaće u ponedeljak sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost.
Sednica će početi u 8.30 u zgradi Generalnog sekretarijata Predsednika Republike na Andrićevom vencu.
Kako je najavila Služba za saradnju sa medijima Predsednika Republike, nakon sastanka medijima će biti prosleđeno saopštenje. 
Tema sutrašnje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost biće hapšenje kriminalne grupe Veljka Belivuka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Pripadnicima Belivukove kriminalne grupe određen je pritvor do 30 dana, a među krivičnim delima koja im se stavljaju na teret su i teška ubistva, proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u ponedeljak predsedava sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost

Izvor: B92, 07.Feb.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavaće u ponedeljak sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost...Sednica će biti održana sutra, u 08.30, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike Srbije , saopšteno je iz Službe za saradnju s medijim predsednika Republike...Glavna tema sednice...

Nastavak na B92...

Sutra sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Izvor: Danas, 07.Feb.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavaće sutra sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost koja je najavljena za 8:30 na Andrićevom vencu, saopšteno je iz Vučićevog kabineta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.