U podne protest zbog Studentskog parka

Izvor: Radio 021, 22.Mar.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U podne protest zbog Studentskog parka

Pod nazivom "Sprečimo ubijanje Studentskog parka" za danas u podne zakazan je protest protiv seče drveća u ovom parku u centru Beograda.

Na Fejsbuk stranici se ne navodi ko je organizator ovog protesta, ali je više od 2.500 ljudi potvrdilo svoj dolazak.

Seča drveća u Studentskom parku počela je pre nekoliko dana, a gradski menadžer Goran Vesić je rekao da je drveće je trulo i da seča nema veze sa planom o garaži. Gradski čelnici tvrde da će park biti lepši, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bez grafita i zatvoren uveče, po ugledu na parkove u Londonu i Parizu.

Građani, pak, potpisuju onlajn peticiju "Vratite Studentski park Beogradu". Peticiju je do sada potpisalo oko 700 osoba, a u peticiji se navodi da se ona potpisuje "za vraćanje Studentskog parka Beogradu, ukidanje zabrane okupljanja u Studentskom parku nakon 12 časova i za prestanak seče drveća, koje je zaštićeno od strane države".

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.