U petak ujutru moguća obustava linije Bg Voza zbog iskakanja vagona

Izvor: B92, 21.Nov.2019, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U petak ujutru moguća obustava linije "Bg Voza" zbog iskakanja vagona

Zbog iskakanja pet teretnih kola u železničkoj stanici Ripanj, saobraćaj na ovom železničkom pravcu trenutno je u prekidu.

Ako se saobraćaj ne uspostavi tokom noći jutarnji vozovi za i iz Mladenovca neće saobraćati, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš pojasnio je da su ekipe „Železnica Srbije” na terenu i intenzivno rade na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otklanjanju problema.

"Radimo na tome da se železnički saobraćaj na ovoj deonici hitno uspostavi, kao i jutarnje linije „Bg voza” koje su značajne za funkcionisanje kompletnog javnog prevoza u gradu. U stalnoj smo vezi sa „Železnicama Srbije” i činimo sve napore da pomognemo u prevazilaženju problema. Ukoliko se problem ne otkloni tokom noći jutarnji polasci „Bg voza” na ovoj deonici neće biti ostvareni", rekao je on.

On je naveo da će o svim promenama u saobraćaju sugrađane obavestiti na vreme.

"Unapred se izvinjavamo i molimo za razumevanje jer činimo sve napore da se ovaj problem što pre pravaziđe", kazao je Glavaš, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog iskakanja teretnih vagona u Ripnju tokom jutra moguća obustava linije „Bg voza”

Izvor: Danas, 21.Nov.2019

Zbog iskakanja pet teretnih kola u železničkoj stanici Ripanj, saobraćaj na ovom železničkom pravcu trenutno je u prekidu, te ako se saobraćaj ne uspostavi tokom noći jutarnji vozovi za i iz Mladenovca neće saobraćati, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Nastavak na Danas...

Ujutru moguća obustava linije "Bg voza" zbog iskakanja vagona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2019

"Infrastrukture železnice Srbije" su saopštile da je večeras u 19:20 sati u železničkoj stanici Ripanj iz sastava teretnog voza iskliznulo pet vagona. Iz tog preduzeća ističu da nije bilo povređenih, kao i da zbog iskliznuća nema nikakvih opasnosti po ljude i životnu sredinu...U saopštenju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.