U padu aviona poginulo pet članova porodice; troje dece

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2013, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U padu aviona poginulo pet članova porodice; troje dece

U padu malog privatnog aviona, koji se srušio južno od Brisela, poginulo je pet članova jedne porodice, uključujući troje male dece.

Kako su danas javili belgijski mediji, avion je imao problema pri poletanju, pa je odmah pokušao da se vrati na aerodrom Šarloa, ali se srušio pored piste.

Prema navodima novinskih sajtova, poginuo je 69-godišnji muškarac, za koga nije precizirano u kakvom je srodstvu sa ostalim putnicima, 39-godišnja žena i njeno troje dece >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << staro sedam, šest i tri godine. Oni su bili iz Brisela, a otac dece nije bio u avionu.

Nesreća se dogodila oko 10 sati po lokalnom vremenu, a aerodrom Šarloa je do daljeg zatvoren.

Portparor aerodroma rekao je da je istraga uzroka pada u toku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.