U nedelju ujutru oblačno, uveče sneg

Izvor: Kurir, 05.Jan.2013, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju ujutru oblačno, uveče sneg

Posle podne i krajem dana naoblačenje sa susnežicom i snegom zahvatiće prvo severne, a tokom noći i ostale krajeve

BEOGRAD - U Srbiji će sutra ujutru biti malo i umereno oblačno, uz provejavanje snega na jugoistoku i na planinama, saopštio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije.

Posle podne i krajem dana naoblačenje sa susnežicom i snegom zahvatiće prvo severne, a tokom noći i ostale krajeve. Duvaće slab i umeren severozapadni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vetar, jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do pet, a najviša dnevna od dva do pet, u Negotinskoj krajini oko osam stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra ujutru i pre podne biti malo i umereno oblačno, posle podne naoblačenje sa susnežicom i snegom, vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko dva, najviša dnevna oko pet stepeni.

U Srbiji će u ponedeljak ujutru padati sneg, ali se do kraja dana očekuju prestanak padavina i delimično razvedravanje. U utorak ujutru umeren i jak mraz, tokom dana sunčano. U sredu tokom dana prestanak padavina i razvedravanje, prvo na severu. Od idućeg petka sneg se očekuje i u nižim predelima.

U Beogradu u ponedeljak ujutru sneg, posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje. U utorak ujutru umeren mraz, tokom dana sunčano. U sredu tokom dana bez padavina i razvedravanje.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.