Ujutru oblačno, uveče sneg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jan.2013, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru oblačno, uveče sneg

BEOGRAD -

U Srbiji će ujutru biti malo i umereno oblačno, uz provejavanje snega na jugoistoku i na planinama, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Posle podne i krajem dana naoblačenje sa susnežicom i snegom zahvatiće prvo severne, a tokom noći i ostale krajeve.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od minus jedan do pet, najviša dnevna od dva do pet, u Negotinskoj krajini oko osam stepeni Celzijusa.

U Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će sutra ujutru i pre podne biti malo i umereno oblačno.

Posle podne naoblačenje sa susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko dva, najviša dnevna oko pet stepeni.

U Srbiji će u ponedeljak ujutru padati sneg, ali se do kraja dana očekuju prestanak padavina i delimično razvedravanje. U utorak ujutru umeren i jak mraz, tokom dana sunčano. U sredu tokom dana prestanak padavina i razvedravanje, prvo na severu. Od idućeg petka sneg se očekuje i u nižim predelima.

U Beogradu u ponedeljak ujutru sneg, posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje. U utorak ujutru umeren mraz, tokom dana sunčano. U sredu tokom dana bez padavina i razvedravanje.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike su nepovoljne. Astmatičarima i srčanim bolesnicima se savetuje oprez. Reumatski bolovi i neraspoloženje su mogući kod osetljivih osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji danas hladnije, mestimično sa snegom

Izvor: S media, 06.Jan.2013

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa snegom, na zapadu s kišom i susnežicom, najniža temperatura iznosiće od minus dva do dva, najviša dnevna do četiri stepena...Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u nižim predelima se ponegde očekuje stvaranje...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.