Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2020, 12:12

U kovid bolnici u Novom Pazaru 22 pacijenta

Iz Regionalne kovid bolnice u Novom Pazaru dva pacijenta transportovana su u Kragujevac i Kraljevo, dva su otpuštena na kućno lečenje, a primljena su četiri nova, tako da su u ovoj ustanovi hospitalizovana trentuno 22 pacijenta, saopšteno je danas.

Štab za vanredne situacije saopštio je da juče preminulih pacijenata nije bilo, kao ni pacijenata na respiratorima i mehaničkoj ventilaciji.

Urađeno je 70 seroloških (brzih) testova, od kojih su 33 bila pozitivna, a u Kovid ambulanti Doma zdravlja bila su 152 pregleda, od kojih 44 prva i 108 kontrolnih.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kraljevo: U Opštoj bolnici 43 hospitalizovanih, jedan preminuo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2020

U Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu trenutno su hospitalizovana 43 pacijenta, u poslednja 24 sata preminuo je jedan, četiri pacijenta su primljena i četiri otpuštena, saopšteno je danas iz te zdravstvene ustanove...Na intenzivnoj nezi nalazi se sedmoro pacijenata, od kojih su tri intubirana,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.