U istom dvorištu sahranjene tri žrtve i ubica

Izvor: Blic, 06.Jul.2013, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U istom dvorištu sahranjene tri žrtve i ubica

U dvorištu porodične kuće Sarić u selu Visoka juče ujuto sahranjen je vinovnik krvavog pira Mileta Sarić (53) bez prisustva svestenika. Nešto kasnije na drugom kraju imanja pokopane su njegova majka Slobodanka (75) i strina Milena (82), a na seoskom groblju strina Kosara (83).

Oko stotinak meštana i rodbine ispratilo je juče na večni počinak žrtve svirepog ubista koje je počinio Mileta Sarić, u noći između četvrtka i petka, kada je majku i dve strine ubijao udarcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << maljem u glavu.

- Još ne verujemo da se ovo zaista dogodilo. Šokirani smo, potrešeni, tužni. Na tako svirep način da ubije i to najbliže. Znao sam Mileta. U poslednje vreme je bio malo čudan, lečio se, ali ovde nikada nije pravio probleme. Mada, po selu se pričalo da je prek i da je ranije napadao oca i majku - kaže komšija Raković.

Dok su odavali poslednju počast žrtvama, među komšijama koje su odrečno odmahivale glavom mogle su se čuti reči neverice i uzdasi, kao i priča o strašnom zločinu koji se odigrao te noći. Neki meštani tvrde da su videli ubicu u četvrtak veče i da je bio pod dejstvom alkohola.

Dan žalosti u Arilju, opština platila sahrane

U opštini Arilje proglašen je dan žalosti, a troškove sahrane platila je lokalna samouprava.

- Odmah smo zakazali vanrednu sednicu i proglasili dan žalosti u opštini. Platićemo troškove i izaći u susret rodbini žrtava, ukoliko im bude potreban bilo kakva pomoć. Arilje je zanemelo od šoka i tuge - kaže predsednik opštine Zoran Todorović.

Od porodičnog imanja Sarić prve kuće udaljene su i po nekoliko desetina metara, tako da niko ništa nije čuo niti video, ali se pretpostavlja da je ubica prvo usmrtio majku Slobodanku, u krevetu. Onda je krenuo prema kući strine Milene. Razvalio je prozor, prislonio merdevine i uskočio u kuću. Verovatno je Milena pokušala da pobegne jer je zločin nad njom izvršen u hodiniku gde ju je, pretpostavlja se, ubica sustigao.

Strina Kosara u to vreme sedela je na krevetu u svom domu kada je Mileta upao razvalivši vrata i naneo joj smrtonosne povrede.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U istom dvorištu sahranjene žrtve i ubica

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2013

U dvorištu porodične kuće Sarić u selu Visoka juče ujuto sahranjen je vinovnik krvavog pira Mileta Sarić (53) bez prisustva sveštenika. Nešto kasnije na drugom kraju imanja pokopane su njegova majka Slobodanka (75) i strina Milena (82), a na seoskom groblju strina Kosara (83).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Visoka: Zločinac sahranjen u dvorištu

Izvor: Večernje novosti, 06.Jul.2013

ARILJE - U najudaljenijem zaseoku ariljskog sela Visoka, u Sarićima, tri poslednje kuće ostale su puste, tamo više nema živih duša: u subotu su sahranjene starice Slobodanka (75), Milena (82) i Kosara (83) Sarić, žrtve brutalnog zločina koji je počinio Mileta Sarić (55). Rodbina, stotinak prijatelja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.