Na jednom imanju sahranjeni i ubica i žrtve iz Arilja!

Izvor: Press, 06.Jul.2013, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na jednom imanju sahranjeni i ubica i žrtve iz Arilja!

Oko stotinak meštana i rodbine ispratilo je juče na večni počinak žrtve svirepog ubista koje je počinio Mileta Sarić, u noći između četvrtka i petka, kada je majku i dve strine ubio udarajući ih maljem u glavu.

Da podsetimo, Pressonline je na dan kada se ubistvo dogodilo, od komšija i psihijatra bolnice u kojoj je Mileta bio na lečenju, saznao da je Sarić imao dijagnozu lečenog alkoholičara i mentalno ometene osobe.
Godinama unazad tukao je i maltretirao članove >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << porodice, a po izlasku sa psihijatrije niko ga nije kontrolisao.
Za to je, kako nam je rekla dr. Snežana Damjanović, načelnik Odeljenja za psihijatriju užičke bolnice, trebalo da se pobrine država, Centar za socijalni rad ili policija.
U tom slučaju ovakva tragedija bi se možda i sprečila.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.