U eksploziji u Ankari troje poginulo, najmanje 15 povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2011, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji u Ankari troje poginulo, najmanje 15 povređeno

ANKARA -

U eksploziji u centru Ankare danas su, prema najnovijim informacijama, poginule tri osobe, a povređeno najmanje 15 ljudi.

"Tri građana su poginula i 15 je povređeno, od kojih je petoro u kritičnom stanju", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Idris Naim Sahin u izjavi za lokalnu televiziju.

Uzrok eksplozije još nije poznat, ali Sahin je rekao da je "velika verovatnoća da je to bio teroristički napad", preneo je AFP.

Zamenik premijera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bulent Arinč izjavio je ranije da je u pitanju bio bombaški napad i da je bomba bila postavljena u automobilu.

Prema prvim izveštajima medija u napadu su poginule dve osobe, a zatim je zamenik premijera Besir Atalaj rekao da nema mrtvih.

U eksploziji su razbijeni prozori obližnjih prodavnica i kancelarija, uništeni automobili i izbio je požar koji je ubrzo ugašen, javili su lokalni mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U eksploziji u Ankari troje poginulo, najmanje 15 povređeno

Izvor: Blic, 20.Sep.2011

U eksploziji u centru Ankare danas su, prema najnovijim informacijama, poginule tri osobe, a povređeno najmanje 15 ljudi..."Tri osobe su poginule i 15 je povređeno, od kojih je petoro u kritičnom stanju", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Idris Naim Sahin u izjavi za lokalnu televiziju. Uzrok...

Nastavak na Blic...

Eksplozija u Ankari, troje mrtvih

Izvor: Mondo, 20.Sep.2011

Tri osobe su poginule a 15 je povređeno u eksploziji koja se dogodila danas u centru Ankare.

Nastavak na Mondo...

Čudom sam preživela masakr u Ankari

Izvor: Press, 20.Sep.2011

Strava i užas - Folk pevačica umalo poginula u Turskoj kad je na sto metara od nje eksplodirala auto-bomba. U napadu poginulo troje, povređeno 15 ljudi

Nastavak na Press...

Obama osudio bombaški napad u Turskoj

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 10:13

Američki predsednik Barak Obama danas je oštro osudio bombaški napad u Ankari. U eksploziji u centru Ankare juče su poginule tri osobe, a povređeno je najmanje 15 ljudi. ..Američki predsednik Barak Obama danas je oštro osudio bombaški napad u Ankari, tokom razgovora s premijerom Turske Redžepom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.