U čast Hanteru: Poslednji pozdrav koji je dirnuo čitav svet /FOTO

Izvor: B92, 04.Sep.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čast Hanteru: Poslednji pozdrav koji je dirnuo čitav svet /FOTO

Policajac Majkl D’Aresta radio je sa svojim nemačkim ovčarom Hanterom iz jedinice K9 od 2007. godine, otkako je bio štene.

Nažalost, Hanter je oboleo od iznenadne bolesti i samo nekoliko dana otkako je pokazao prve simptome dijagnostifikovan mu je rak jetre.

Policija je morala da donese tešku odluku i omogući svom vernom Hanteru miran spokoj.

Ipak, pre nego što su ga odveli kod veterinara na uspavljivanje cela policijska stanica u Konektikatu se pozdravila od člana svoje jedinice i zahvalila mu se na desetogodišnjoj službi.

Fotografije su objavili na Fejsbuku i dirnuli javnost. Hanter ovakav pozdrav svakako zaslužuje!

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U njegovu čast: Poslednji pozdrav zbog kojeg je svet plakao! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 05.Sep.2017, 07:32

Nakon što mu je dijagnostifikovana teška bolest, oni su mu priredili nezaboravni ispraćaj!..Policajac Majkl D’Aresta radio je sa svojim nemačkim ovčarom Hanterom iz jedinice K9 od 2007. godine, otkako je bio štene...FOTO: Pexels..Nažalost, Hanter je oboleo od iznenadne bolesti i samo nekoliko...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.